سایت مرجع دانلود پایان نامه - تحقیق - پروژه

  • ۰
  • ۰

۳-۳-۱- بادام زمینی.. ۲۵
۳-۳-۲- کنسانتره پروتئین آب پنیر. ۲۶
۳-۳-۳- مواد بسته بندی.. ۲۶
۳-۴- اندازه‌گیری ترکیبات شیمیایی بادام زمینی.. ۲۶
۳-۵- تهیه محلول کنسانتره پروتئین آب پنیر جهت پوشش‌دهی.. ۲۶
۳-۶- اندازه‌گیری ترکیبات فنلی کل در عصاره مرزه. ۲۷
۳-۷- آماده‌سازی عصاره مرزه. ۲۸
۳-۸- پوشش‌دهی مغزهای بادام زمینی.. ۲۸
۳-۹- بسته‌بندی و نگهداری مغزهای بادام زمینی.. ۲۸
۳-۱۰- آزمون‌های انجام شده بر روی مغز بادام زمینی.. ۲۹
۳-۱۰-۱- آزمون‌های فیزیکی و شیمیایی.. ۲۹
۳-۱۰-۲- آزمون میکروبی.. ۳۳
۳-۱۰-۳-آزمون حسی.. ۳۳
۳-۱۱- آنالیز آماری.. ۳۴

 

۴- نتایج و بحث
۴-۱- آزمون‌های فیزیکی و شیمیایی.. ۳۶
۴-۱-۱- تعیین ترکیبات شیمیایی بادام زمینی.. ۳۶
۴-۱-۲- تعیین میزان کل ترکیبات فنلی موجود در عصاره مرزه. ۳۶
۴-۱-۳- تغییرات دما و رطوبت نسبی محیط طی مدت شش ماه نگهداری.. ۳۶
۴-۱-۴- رطوبت… ۳۷
 
فهرست مطالب
عنوان                                                                                                                               صفحه

 

۴-۱-۵- اندیس پراکسید.. ۳۹
۴-۱-۶- اندیس TBA… ۴۱
۴-۱-۷- شاخص دی ان مزدوج.. ۴۳
۴-۲- آزمون میکروبی.. ۴۴
۴-۲-۱- بررسی نمونه شاهد و نمونه پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و بدون عصاره مرزه  ۴۵
۴-۲-۲- اثرات افزودن عصاره مرزه بر رشد کپک و مخمر. ۴۶
۴-۳- ارزیابی حسی.. ۴۷
۴-۳-۱- بافت… ۴۷
۴-۳-۲- رنگ….. ۴۸
۴-۳-۳- طعم.. ۴۸
۴-۳-۴- پذیرش کلی.. ۴۹
۴-۴- نتیجه‌گیری کلی.. ۵۰
۴-۵- پیشنهادات… ۵۱
۴-۵-۱- پیشنهادات پژوهشی.. ۵۱
۴-۵-۲- پیشنهادات اجرایی.. ۵۲

 

منابع. ۵۴

 


فهرست جدول‌ها
عنوان                                                                                                                               صفحه

 

جدول ۱-۱- وضعیت کشت بادام زمینی در استان گیلان…………………………………………………………… ۶
جدول ۱-۲- جدول محتوای چربی و مقداراسیدهای چرب در سه گونه معمول بادام­زمینی…………….. ۸
جدول ۲-۱- ترکیب شیمیایی اسانس روغنی مرزه تابستانه………………………………………………………… ۱۹
جدول ۳-۱- دستگاه­های مورد استفاده…………………………………………………………………………………. ۲۴
جدول ۳-۲- مواد شیمیایی مصرفی………………………………………………………………………………………. ۲۵
جدول ۳-۳- جدول درجه­بندی کیفی آزمون حسی………………………………………………………………… ۳۴
جدول ۴-۱- میانگین تغییرات دمایی در طی ۶ ماه نگهداری نمونه­های بادام­زمینی………………………… ۳۷
جدول ۴-۲- تغییرات درصد رطوبت نمونه­های بادام­زمینی و تجزیه و تحلیل آماری آنها……………….. ۳۷
جدول ۴-۳- عدد پراکسید بادام­زمینی پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آب­پنیر در طی شش ماه نگهداری (بر حسب میلی اکی­والان پراکسید بر کیلوگرم روغن)………………………………………………………………………………………………………………… ۴۰
جدول ۴-۴- میزان تغیرات اندیس TBA در طی ۶ ماه نگهداری نمونه­های بادام­زمینی………………….. ۴۲
جدول ۴-۵- عدد دی­ان مزدوج (میکرومول بر گرم روغن) در طی ۶ ماه نگهداری نمونه­های بادام‌زمینی در دمای اتاق          ۴۴
جدول ۴-۶- میزان رشد کپک و مخمر در طول ۶ ماه نگهداری (log cfu/gr)…………………………….. ۴۵
جدول ۴-۷- میانگین امتیاز بافت بادام­زمینی در آزمون حسی……………………………………………………. ۴۷
جدول ۴-۸- میانگین امتیاز رنگ بادام­زمینی در آزمون حسی…………………………………………………… ۴۸
جدول ۴-۹- میانگین امتیاز طعم بادام­زمینی در آزمون حسی…………………………………………………….. ۴۹
جدول ۴-۱۰- میانگین امتیاز پذیرش کلی بادام­زمینی در آزمون حسی……………………………………….. ۴۹

 

فهرست شکل‌ها و نمودارها
عنوان                                                                                                                               صفحه

 

نمودار ۳-۱- نمودار استاندارد جذب اسید گالیک در طول موج ۷۵۰ نانومتر (میلی‌گرم اسید گالیک در گرم نمونه)             ۲۷
نمودار ۴-۲- تغییرات درصد رطوبت نمونه‌های بادام زمینی در طی ۶ ماه نگهداری.. ۶۴
نمودار ۴-۳- تغییرات عدد پراکسید نمونه‌های بادام زمینی در طی ۶ ماه نگهداری ۶۴
نمودار ۴-۴- میزان تغییرات اندیس TBA نمونه‌های بادام زمینی در طی ۶ ماه نگهداری.. ۶۵
نمودار ۴-۵- عدد دی ان مزدوج نمونه‌های بادام زمینی در طی ۶ ماه نگهداری.. ۶۵
نمودار ۴-۶- میزان رشد کپک و مخمر در نمونه‌های بادام زمینی در طول ۶ ماه نگهداری.. ۶۶

  • ۹۹/۰۹/۰۵
  • milad milad

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی