۳-۳-۱- بادام زمینی.. ۲۵
۳-۳-۲- کنسانتره پروتئین آب پنیر. ۲۶
۳-۳-۳- مواد بسته بندی.. ۲۶
۳-۴- اندازهگیری ترکیبات شیمیایی بادام زمینی.. ۲۶
۳-۵- تهیه محلول کنسانتره پروتئین آب پنیر جهت پوششدهی.. ۲۶
۳-۶- اندازهگیری ترکیبات فنلی کل در عصاره مرزه. ۲۷
۳-۷- آمادهسازی عصاره مرزه. ۲۸
۳-۸- پوششدهی مغزهای بادام زمینی.. ۲۸
۳-۹- بستهبندی و نگهداری مغزهای بادام زمینی.. ۲۸
۳-۱۰- آزمونهای انجام شده بر روی مغز بادام زمینی.. ۲۹
۳-۱۰-۱- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی.. ۲۹
۳-۱۰-۲- آزمون میکروبی.. ۳۳
۳-۱۰-۳-آزمون حسی.. ۳۳
۳-۱۱- آنالیز آماری.. ۳۴
۴- نتایج و بحث
۴-۱- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی.. ۳۶
۴-۱-۱- تعیین ترکیبات شیمیایی بادام زمینی.. ۳۶
۴-۱-۲- تعیین میزان کل ترکیبات فنلی موجود در عصاره مرزه. ۳۶
۴-۱-۳- تغییرات دما و رطوبت نسبی محیط طی مدت شش ماه نگهداری.. ۳۶
۴-۱-۴- رطوبت… ۳۷
فهرست مطالب
عنوان صفحه
۴-۱-۵- اندیس پراکسید.. ۳۹
۴-۱-۶- اندیس TBA… ۴۱
۴-۱-۷- شاخص دی ان مزدوج.. ۴۳
۴-۲- آزمون میکروبی.. ۴۴
۴-۲-۱- بررسی نمونه شاهد و نمونه پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و بدون عصاره مرزه ۴۵
۴-۲-۲- اثرات افزودن عصاره مرزه بر رشد کپک و مخمر. ۴۶
۴-۳- ارزیابی حسی.. ۴۷
۴-۳-۱- بافت… ۴۷
۴-۳-۲- رنگ….. ۴۸
۴-۳-۳- طعم.. ۴۸
۴-۳-۴- پذیرش کلی.. ۴۹
۴-۴- نتیجهگیری کلی.. ۵۰
۴-۵- پیشنهادات… ۵۱
۴-۵-۱- پیشنهادات پژوهشی.. ۵۱
۴-۵-۲- پیشنهادات اجرایی.. ۵۲
منابع. ۵۴
فهرست جدولها
عنوان صفحه
جدول ۱-۱- وضعیت کشت بادام زمینی در استان گیلان…………………………………………………………… ۶
جدول ۱-۲- جدول محتوای چربی و مقداراسیدهای چرب در سه گونه معمول بادامزمینی…………….. ۸
جدول ۲-۱- ترکیب شیمیایی اسانس روغنی مرزه تابستانه………………………………………………………… ۱۹
جدول ۳-۱- دستگاههای مورد استفاده…………………………………………………………………………………. ۲۴
جدول ۳-۲- مواد شیمیایی مصرفی………………………………………………………………………………………. ۲۵
جدول ۳-۳- جدول درجهبندی کیفی آزمون حسی………………………………………………………………… ۳۴
جدول ۴-۱- میانگین تغییرات دمایی در طی ۶ ماه نگهداری نمونههای بادامزمینی………………………… ۳۷
جدول ۴-۲- تغییرات درصد رطوبت نمونههای بادامزمینی و تجزیه و تحلیل آماری آنها……………….. ۳۷
جدول ۴-۳- عدد پراکسید بادامزمینی پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آبپنیر در طی شش ماه نگهداری (بر حسب میلی اکیوالان پراکسید بر کیلوگرم روغن)………………………………………………………………………………………………………………… ۴۰
جدول ۴-۴- میزان تغیرات اندیس TBA در طی ۶ ماه نگهداری نمونههای بادامزمینی………………….. ۴۲
جدول ۴-۵- عدد دیان مزدوج (میکرومول بر گرم روغن) در طی ۶ ماه نگهداری نمونههای بادامزمینی در دمای اتاق ۴۴
جدول ۴-۶- میزان رشد کپک و مخمر در طول ۶ ماه نگهداری (log cfu/gr)…………………………….. ۴۵
جدول ۴-۷- میانگین امتیاز بافت بادامزمینی در آزمون حسی……………………………………………………. ۴۷
جدول ۴-۸- میانگین امتیاز رنگ بادامزمینی در آزمون حسی…………………………………………………… ۴۸
جدول ۴-۹- میانگین امتیاز طعم بادامزمینی در آزمون حسی…………………………………………………….. ۴۹
جدول ۴-۱۰- میانگین امتیاز پذیرش کلی بادامزمینی در آزمون حسی……………………………………….. ۴۹
فهرست شکلها و نمودارها
عنوان صفحه
نمودار ۳-۱- نمودار استاندارد جذب اسید گالیک در طول موج ۷۵۰ نانومتر (میلیگرم اسید گالیک در گرم نمونه) ۲۷
نمودار ۴-۲- تغییرات درصد رطوبت نمونههای بادام زمینی در طی ۶ ماه نگهداری.. ۶۴
نمودار ۴-۳- تغییرات عدد پراکسید نمونههای بادام زمینی در طی ۶ ماه نگهداری ۶۴
نمودار ۴-۴- میزان تغییرات اندیس TBA نمونههای بادام زمینی در طی ۶ ماه نگهداری.. ۶۵
نمودار ۴-۵- عدد دی ان مزدوج نمونههای بادام زمینی در طی ۶ ماه نگهداری.. ۶۵
نمودار ۴-۶- میزان رشد کپک و مخمر در نمونههای بادام زمینی در طول ۶ ماه نگهداری.. ۶۶
- ۹۹/۰۹/۰۵